Nieuws

terug

Start nieuw semester
De aftrap van het nieuwe semester met live onderwijs

4 oktober 2021 - Regionaal opleidings nieuws
Hoera, eindelijk is het dan zover! Na twee jaar kunnen de aios weer op de verschillende locaties hun lessen in regio Noord-Holland volgen.
Maar misschien is het nog wel belangrijker dat ze elkaar ook echt kunnen ontmoeten.
De aftrap van het nieuwe semester is gestart met een terugkomweek voor de aios die met het tweede jaar van hun opleiding starten. Zij hebben vanwege de Corona perikelen nog nooit ''live'' de lessen kunnen volgen. 
Op verzoek van deze groep is daarom een extra kennismakings dag ingepland. Om er echt een klein feestje van te maken werden de aios onthaald op koffie en gebak.
Het programma van de terugkomweek is zeer gevarieerd en bevat o.a. een cursus forensische psychiatrie, gegeven door medewerkers van het NIFP. Hier zit ook een rondleiding aan vast bij het  Justitieel Complex Zaanstad en Schiphol. 

Op vrijdagmiddag werd de week afgesloten met een speeddate bijeenkomst voor aios en opleiders. In een aantal korte rondes kregen de aios de gelegenheid om de verschillende opleiders de hemd van het lijf te vragen en dit alles onder het genot van een gezellige borrel.